Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Hoogenboom Brielle BV in
BrielleOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Hoogenboom Brielle BV
't Woud 26
3232LN Brielle

tel: 0181-412933

Extra informatie

Hoogenboom Beveiliging is een zelfstandig onderdeel van Hoogenboom Elektrotechnisch Installatiebedrijf. Wij installeren inbraaksignaleringsinstallaties, brandmeldingsinstallaties, bouwkundige beveiligingen, closed-circuit camerabewaking en toegangscontrolesystemen bij particulieren en bedrijven van klein tot groot. Onze jarenlange werkrelatie met Installatiebedrijf Hoogenboom Brielle (elektra) en Hoogenboom Van Gink (telecom en ICT) maakt dat u profiteert van een geïntegreerde aanpak en diverse deskundigheden. Hoogenboom Beveiliging werkt met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wij zijn tevens een BORG-erkende beveiligingsinstallateur en staan garant voor het leveren van beveiligingssystemen met kwaliteitslabel, of dit nu uitsluitend bouwkundig is, of in samenhang met verschillende elektronische maatregelen. Het BORG Certificaat is het schriftelijk bewijs voor de klant en de verzekeraar, dat alle beveiligingsmaatregelen zijn uitgevoerd volgens een bepaalde risicoklasse.   
Wij werken uitsluitend met topmerken zoals: Aritech, Scantronic, Samsung, Nemef, Marenco, HMB en Secu.