Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Paridon B.V. in
BoxmeerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Paridon B.V.
Merel 5
5831MS Boxmeer

tel: (0485) 578383

Extra informatie

Van Installatiebedrijf Paridon B.V.    
Al 25 jaar de specialist in horecaventilatie, luchtzuivering en aircosystemen. 
Wij beschikken nu ook over de unieke oplossing voor uw rokersruimte met behulp van de allernieuwste technologische toepassing van ionisatie-apparatuur.  
Voor een aangenaam verblijf in de rokersruimte voor zowel rokers als niet-rokers, en nog zeer betaalbaar ook. 
 
Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met de import van revolutionaire producten op het gebied van luchtzuivering voor huishoudelijk en zakelijk gebruik.  
 
Het Multi-Air-Supply systeem 
 
M.A.S. is de oplossing voor een goede klimaatbeheersing in zalen. Uit onderzoek is gebleken dat in veel zalen te weing of slecht geventileerd wordt. Het M.A.S. systeem laat de warme binnenlucht in de zaal circuleren en mengt deze met de juiste hoeveelheid buitenlucht, om te zorgen voor een optimaal klimaat voor iedere zaal.  
 
De Eagle  
 
Speciaal ontworpen voor zwaar vervuilde omgevingen, zoals bijv horeca rokersruimtes en verwijdert alle rook- en stofdeeltjes in de lucht, en ook chemische luchtjes van o.a kopieermachines, verflucht en luchtjes van schoonmaakmiddelen. De Eagle is variabel regelbaar voor zowel ionen, ozon als luchtregulatie. 
 
Het bedrijf bestaat sinds 1976 en is sedert 1990 gevestigd in Boxmeer op het bedrijventerrein "Valendries" aan de Merel 5. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van ventilatiesystemen, airco- en koelinstallaties e.d. toegespitst op de horeca, met name de discotheken en zaalbedrijven, alsmede kantoor- en bedrijfspanden.  
 
Met name het ventilatiesytseem, dat door onszelf is ontwikkeld en alleen door ons bedrijf wordt vervaardigd en verkocht, wordt gezien als een geweldig product om een perfect klimaat te creëren in discotheken, zalen e.d. De wekelijks groeiende referentielijst van tevreden klanten onderstreept dit nog eens. 
 
Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van SUS-kasten, t.b.v. de geluiddemping. Deze kasten worden in onze eigen werkplaats compleet gefabriceerd en naar de eindbestemming vervoerd. Ook de combinatie van verwarmen en koelen tesamen met het ventilatiesysteem is mogelijk, en wordt ook vaak toegepast. 
 
Indien men problemen heeft met de huidige installatie, of plannen heeft voor een verbouwing en/of nieuwbouw, neem dan contact met ons op via telefoon, fax of mail. Er kan dan een afspraak gemaakt worden om op locatie de situatie op te nemen, en hiervoor een offerte te maken, dit alles geheel vrijblijvend.