Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Vonk-service in
Boven leeuwen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Vonk-service
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Vonk-service
Expeditieweg 8-11
6657 KL Boven leeuwen

tel: 0487 - 501469

Extra informatie

Service Vonk Groep   
Service Vonk Groep is al ruim dertig jaar actief vanuit Boven Leeuwen in de Gelderse gemeente West Maas en Waal en is gespecialiseerd in onderhoud en service aan kleine tot zeer grote CV-ketels en stookinstallaties. De kernactiviteiten van Service Vonk Groep zijn:  
 
•Storingen en onderhoud 
•Ketel vervanging 
•Installatiewerk 
•Service- en onderhoudscontracten 
•Ketel lease mogelijkheden 
•Elektrotechniek 
 
Service Vonk Groep beschikt behalve over de juiste kennis en ervaring ook over alle benodigde certificeringen om zowel particulieren als bedrijven uitstekend van dienst te zijn. Wij zijn Scios gecertificeerd voor scope 1, 2 en 5 PO en PI. 
 
Hoe het begon 
 
Sjef en Linda van IJzendoorn zijn sinds 2009 ondernemers van Vonk Service & Onderhoud Verwarming. “Ruim dertig jaar geleden is het bedrijf opgericht door Kees en Antje Vonk en wij hebben het van hen overgenomen.” 
 
Sjef heeft al ruime ervaring in de branche. “Ik ben begonnen als servicemonteur en heb bij diverse installatiebedrijven gewerkt.” De laatste jaren was hij accountmanager bij een installatiebedrijf en in die hoedanigheid kwam hij in contact met Kees en Antje Vonk. “Ik kwam er achter dat ze het bedrijf vanwege hun leeftijd wilden verkopen en aangezien mijn wens was om ooit voor mezelf te beginnen, ben ik met hen in gesprek gegaan.” 
 
Op 1 januari was de overdracht een feit. “Het is echt een bedrijf dat bij me past”, vertelt Sjef enthousiast, “de manier van werken, de klanten, de grootte van het bedrijf.” Hoewel hij veel plezier beleefde aan zijn werk als accountmanager, is Sjef blij dat hij nu weer volop met zijn handen bezig kan zijn. “Ik ben een techneut in hart en nieren!” 
 
Nu Service Vonk Groep! 
 
Sinds begin 2012 heeft Vonk Service & Onderhoud een naamsverandering ondergaan.