Installatiebedrijf
Installatietechniek KH in
BorneOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatietechniek KH
Van Galenstraat 18
7622XP Borne

tel: 074-2669749

Extra informatie

Mijn naam is Kevin Hoekstra en ben sinds begin 2008 mijn eigen installatiebedrijf in Borne begonnen onder de naam KH Installatietechniek.   
We zijn voornamelijk gericht op nieuwbouw-/verbouw- en renovatiewerkzaamheden aan woningen en overige gebouwen en bieden een totaalpakket aan werkzaamheden op het gebied van installatie-techniek. Kwaliteit en service staan in het bedrijf voorop. Er wordt alleen met erkende materialen en producten gewerkt en volgens de NEN normen/richtlijnen gemonteerd. 
 
Werkwijze 
 
Heeft u werkzaamheden te verrichten op installatiegebied dan kunt u altijd contact opnemen. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een werkopname. Naar aanleiding hiervan kan een vrijblijvende offerte worden gemaakt. Indien alles naar tevredenheid is, wordt in overleg een datum ingepland voor de uit te voeren werkzaamheden.