Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Bron in
BorneOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Bron
Burenweg 5/A
7621GX Borne

tel: 074-3491716

Extra informatie

Bron installatietechniek biedt technische diensten aan voor in en rondom uw woning en uw bedrijf. Alles om uw wooncomfort of werkklimaat te verhogen. Aangezien Bron installatietechniek meerdere technische disciplines in huis heeft kunnen wij ook een project voor u uitvoeren. Kijkt u verder op onze site om kennis te maken met onze specifieke diensten.   
De kwaliteit van Bron installatietechniek zit ‘m in de juiste advisering. Wij gaan met u om tafel zitten en praten met u over wat u wil in uw woning. Wij vertalen dan, samen met u, uw behoefte(n) in een technische oplossing. U mag er daarbij vanuit gaan dat wij voor heel veel zaken een oplossing hebben. Een oplossing die wij vervolgens perfect integreren in uw woon- en leefomgeving. Wij gaan daarin heel ver. Onze kwaliteitsnorm ligt daarbij gemiddeld hoger dan u zichzelf zou toewensen. Wij zeggen dan: ‘Zo zouden we het zelf ook willen hebben.’  
 
En er is nog veel meer mogelijk. Neem contact met ons op en wij informeren u hierover. Wij bedienen heel Twente en daar buiten. Wij hebben onder ander klanten in Hengelo, Enschede, Borne, Almelo, Saasveld, Ootmarsum, Wierden, Haaksbergen, Markelo, Holten, Rijssen enzovoort.

Specialiteit
  • Elektra 
  • Verwarming 
  • Sanitair 
  • Verlichting 
  • Audio/ Video 
  • Domotica 
  • Beveiliging en Netwerken