Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Schenkeveld in
BleiswijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Schenkeveld
Rembrandtlaan 30
2665 XG Bleiswijk

tel: 010 - 5219528

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Schenkeveld   
Badkamer geinstalleerd door Installatiebedrijf SchenkeveldInstallatiebedrijf Schenkeveld uit Bleiswijk is een erkend installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in ondermeer de volgende zaken: 
 
•de aanleg en onderhoud van centrale verwarmingsinstallaties 
•de aanleg van gas- en waterinstallaties 
•de aanleg van complete badkamers 
•het plaatsen van airconditioningssystemen 
 
We werken voor betrouwbare aannemers en zijn tevens actief in de particulieren sector. Ons bedrijf staat voor goede service en kwaliteit en beschikt over veel technische kennis. We werken nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten. 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden.