Installatiebedrijf
Hijmos Montage in
Berkel en RodenrijsOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Hijmos Montage
Kerkstraat 5a
2651 CD Berkel en Rodenrijs

tel: 010 - 5116242

Extra informatie

Hijmos Montage   
Onze site geeft u als bezoeker een compleet beeld wat wij u, als deskundig installatiebedrijf, kunnen aanbieden. Hijmos is inmiddels alweer ruim 10 jaar actief in de verwarmingsbranche en is een echt familiebedrijf. Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden. 
 
Als installatiebedrijf zijn wij zowel actief in de nieuwbouw-, verbouw- 
en in de renovatiesector. Naast woningbouw hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten. 
 
Centrale verwarming 
 
Hijmos zorgt voor montage van nieuwe technische installaties in uw huis zoals de aanleg van uw centrale verwarmingsinstallatie, 
onderhoud van reeds aanwezige installaties maar ook kunnen wij u adviseren op het gebied van energie zuinig systemen. 
 
Sanitair 
 
Daarnaast hebben wij ook sanitair in ons pakket opgenomen, van een lekkende kraan tot een complete droombadkamer. 
 
Dakbedekking 
 
Het dakwerk zit bij Hijmos ook goed in het bloed de bitumeuze dakbedekking lood en zink werk alles wordt aangepast. 
Dit maakt van Hijmos een totaal installateur. 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden.