Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Koevoets Service en Installatie in
Bergen op Zoom
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Koevoets Service en Installatie
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf Koevoets Service en Installatie
Asterstraat 10/A
4613AG Bergen op Zoom

tel: 0164-256535

Extra informatie

Installatiebedrijf Koevoets Service en Installatie: vakman met snelle service   
Installatiebedrijf Koevoets Service en Installatie is een allround installatiebedrijf voor de regio West-Brabant en Zeeland. Met zeven vaste medewerkers hebben we vrijwel alle disciplines in huis, van de aanleg en het onderhoud van cv-ketels tot en met dakwerkzaamheden en loodgieterswerk. Bij al onze werkzaamheden staat goede service voorop. En als compact bedrijf met korte lijnen kunnen we ook snel inspelen op onverwachte zaken. Niet alleen bij opdrachten voor particuliere klanten, maar ook bij grote projecten voor bijvoorbeeld woningbouwverenigingen. 
 
Diensten 
 
We zijn u graag van dienst! 
 
Als allround installatiebedrijf bieden wij een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om cv-ketels of loodgieterswerk, dakwerkzaamheden of een compleet renovatieproject: we zijn u graag van dienst!

Specialiteit
  • Airconditioning  
  • Badkamer  
  • Sanitair