Installatiebedrijf
Installatiebedrijf W op het Veld & Zn in
Belfeld



Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:




Installatiebedrijf W op het Veld & Zn
Blauwwater 9c
5951DB Belfeld

tel: 077 475 12 54

Extra informatie

Over ons   
In de laatste eeuw is Op het Veld uitgegroeid tot een totaalpartner voor al uw technische installaties. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. En worden we betrokken vanaf het voortraject, dan zijn we op ons best. De betrokkenheid van onze vakmensen is sterk voelbaar. We zijn een toegankelijke organisatie met een familiaire cultuur. Echte teamspelers. Meegaand naar de klant, loyaal aan onszelf. 
 
Familiebedrijf met een rijke historie 
 
Van smederij en dorpswinkel naar volwaardig technisch installateur met duurzame toekomstvisie. Hoe het allemaal begon? 100 jaar geleden bracht Op het Veld de stroom naar Belfeld. 
 
Kernwaarden 
 
Waar wij veel waarde aan hechten: open en eerlijk zijn, gemaakte afspraken nakomen en kwaliteit bieden. Niet alleen in ons werk, ook naar elkaar. Door vroegtijdig mee te denken als uw project- en kennispartner leveren we maximale meerwaarde, gedurende het gehele project én daarna. 
 
Flexibiliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en kennis zorgen voor langdurige en diepgaande relaties met onze klanten. In de regio’s Limburg en Noord-Brabant, maar ook steeds meer in het Duitse grensgebied en andere delen van Nederland.