Installatiebedrijf
Technisch Bureau G W Bos BV in
BeertaOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Technisch Bureau G W Bos BV
Torenstraat 39
9686SM Beerta

tel: 0597-333133

Extra informatie

Installatiebedrijf Beerta, Winschoten, Groningen  Technisch Bureau G.W.Bos BV al meer dan 50 jaar een bekende naam in Groningen. Middelgroot, maar van alle markten thuis. Snel inzetbaar voor grote en kleine installatieklussen, zowel zakelijk als particulier. We stellen hoge eisen aan ons werk, omdat u dat ook doet. Dus moet het écht goed ? Kies dan voor Bos uit Beerta. Die verstaat zijn vak !  
 
BEREIKBAARHEID RONDOM DE FEESTDAGEN 
 
Ons kantoor is vanaf maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari gesloten. Hebt u een dringende storing? Bel ons en spreek de telefoonbeantwoorder in, vervolgens wordt u teruggebeld door een medewerker van ons. Onze monteurs zijn tijdens deze dagen oproepbaar en zullen service verlenen voor storingen en spoedgevallen zoals u van ons gewend bent. Op maandag 6 januari is ons bedrijf weer normaal geopend.