Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Vaatstra in
BedumOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Vaatstra
Verbindingsweg 19
9781DA Bedum

tel: 050-3012832

Extra informatie

Van vader op zoon   
De grondlegger van ons bedrijf, Ebel Vaatstra sr., begon in 1930 in Zuidwolde als fietsenmaker, loodgieter en elektricien. Alleen, zonder personeel, zonder auto. Met veertig kilo buizen op de rug ging hij door de provincie, op de fiets! 
 
Als zoon Tjeert (1934) het bedrijf in 1968 overneemt, komen de eerste monteurs in dienst. Zijn zoon Ebel jr. (1959) heeft al als jongetje belangstelling voor het bedrijf. Op vrije woensdagmiddagen gaat hij met vader Tjeert mee naar het werk. En als hij in de eerste klas van de LTS zit, mag hij de monteur wel eens helpen. Zestien jaar oud, het LTS-diploma op zak, gaat hij echt bij zijn vader aan het werk. 
 
De klant centraal, integraal ontwerpen en vertrouwen op onze eigen kracht. Dat is onze missie, de koers die wij blijven varen.  
 
Persoonlijke aandacht 
 
Sinds het ontstaan van ons familiebedrijf in 1930 is er heel wat veranderd. De bedrijfsvoering, die door optimaal gebruik van moderne software én dankzij ervaren personeel niets aan het toeval overlaat. De huisvesting, van een kleine werkplaats naar een nieuw, eigentijds bedrijfspand. 
 
Wat niet veranderd is: de persoonlijke aandacht, open oog en oor voor de wensen van de klant, betrokkenheid van onze medewerkers bij de klant. Iedere klant is voor ons een belangrijk, of het nu gaat om grote of kleine, om zakelijke of particuliere opdrachten. 
 
Visie: 
 
Integraal ontwerpen 
 
De markt waarin wij actief zijn is een traditionele markt. Maar wij kiezen voor een nieuwe aanpak: integraal ontwerpen. Dat betekent dat bij een bouwproject alle partijen al in het eerste begin van de bouw met elkaar om tafel gaan. Werden vroegen installaties in gebouwen aangelegd, tegenwoordig worden gebouwen vaak om installaties heen gebouwd. Wij sluiten aan bij deze nieuwe ontwikkelingen: we overleggen uitvoerig met de opdrachtgever en betrokken partijen en stellen daarbij het belang van de klant centraal. 
Exploitatiekosten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Met onze kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek zoeken we al in de ontwerpfase naar de beste oplossing voor de klant. 
 
Onze kracht 
 
Wij laten ons niet meeslepen door de economische crisis van dit moment, maar blijven onze eigen koers varen. Wij gaan uit van onze eigen kracht, en met vertrouwen in de toekomst koersen wij af op ons honderdjarig bestaan.