Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Gorssel in
BathmenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Gorssel
Spoorstraat 2
7437TS Bathmen

tel: 0570-541268

Extra informatie

Installatiebedrijf Van Gorssel is een klein bedrijf dat voornamelijk op de particuliere en klein-zakelijke markt gericht is.   Voor diverse installatiewerken kunnen we een totaal-pakket van diensten aanbieden. 
 
Historie:  
 
In 1926 begon H.J. Van Gorssel aan de Dorpsstraat in Bathmen een winkel met huishoudelijke artikelen en verlichting, het laden van (radio) accu’s en runde een taxibedrijf. Daarnaast was hij als hoofd van het G.E.B betrokken bij de aanleg van het openbare elektriciteitsnet in de toenmalige gemeente Bathmen.  
In 1950 kwam zijn zoon L.H. Van Gorssel in het bedrijf. Na zijn diensttijd in Indonesië heeft deze het bedrijf vanaf 1955 voortgezet. In die tijd is het bedrijf en de winkel verhuist naar de Deventerweg. Vanaf dat moment werden de installatiewerkzaamheden uitgebreid met elektra, gas, water en CV.  
De derde generatie, H.J. Van Gorssel, begon in 1975 en heeft het installatiebedrijf in 1988 overgenomen. In 2002 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Spoorstraat in Bathmen. De werkzaamheden richten zich nu voornamelijk op nieuw- en verbouw, onderhoud van elektra, gas, water, sanitair, airco, cv, ventilatie en riolering.