Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Den Hartog Installatietechniek in
Barneveld
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Den Hartog Installatietechniek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf Den Hartog Installatietechniek
Wijnakker 23
3773BV Barneveld

tel: 06-19160895

Extra informatie

Installatiebedrijf Den Hartog Installatietechniek   
Installatiebedrijf Den Hartog Installatietechniek is uw perfecte partner op het gebied van sanitaire voorzieningen. Wij staan u bij bij zowel reparatie- of onderhoudswerkzaamheden als het installeren of realiseren van complete voorzieningen. 
 
Eén van onze specialismen is het plaatsen van een cv ketel of de modernere warmtepomp. Wij zijn erkend dealer van onder meer Remeha en Nefit. 
 
 
Over Installatiebedrijf Den Hartog Installatietechniek 
 
Met zo’n vijftien jaar ervaring in het vak is Arnold den Hartog uw installateur in de breedste zin van het woord. Met de diploma’s Eerste monteur Gas/Water/Warmte en Servicemonteur Installatietechniek op zak weet u zeker dat u met Installatiebedrijf Den Hartog Installatietechniek kiest voor kwaliteit. 
 
Installatiebedrijf Den Hartog Installatietechniek is inzetbaar bij al uw werkzaamheden: zowel binnen als buiten. Bij de realisatie, verbouwing of het onderhoud van uw badkamer of toilet werken wij samen met alle gerenommeerde merken. 
 
Ook zijn wij in staat uw gehele projecten van A tot Z af te handelen. Bij een badkamer kunnen wij bijvoorbeeld alles regelen in samenwerking met tegelzetters en elektriciens. 
 
Aanvankelijk werkt Arnold den Hartog zelfstandig. Bij grotere projecten lopen er echter korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s. Zo bent u altijd verzekerd van de gewenste kwaliteit.