Installatiebedrijf
Koers Rotterdam BV in
Barendrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VKoers Rotterdam BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Koers Rotterdam BV
Bijdorp-Oost 56
2992LA Barendrecht

tel: 0180-641641

Extra informatie

Al sinds 1972 is Koers actief op het gebied van vastgoedonderhoud. Met ca. 100 medewerkers en 2 vestigingen in de regio Rotterdam en Utrecht zijn wij een van de grotere en succesvolle spelers in West Nederland op gebied van vastgoedonderhoud.    
Koers is actief voor zakelijke opdrachtgevers zoals beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Koers investeert veel energie in het up to date houden van de kennis van de gebouwen die zij in onderhoud heeft. Daarmee kan Koers de kwaliteit van haar diensten garanderen en is Koers een lange termijn waarde en een gedegen partner voor haar relaties. 
 
Missie 
 
Koers wil als financieel gezond full-service bouw en installatietechnisch bedrijf behoren tot de top 10 onderhoudsbedrijven in West Nederland als het gaat om integraal vastgoedonderhoud van gebouwen. Onze missie is om binnen 5 jaar het aantal bedrijfsvestigingen uit te breiden van 2 (Rotterdam en Nieuwegein) naar 4 vestigingen in West Nederland. 
 
Visie  
 
Koers is proactief, staat voor het welzijn van het gebouw op lange termijn en doet hierin geen concessies. Koers denkt vooruit in duurzame maatwerkoplossingen met gevoel voor het pand en stelt de wensen van de opdrachtgever en/of de gebruiker centraal. 
 
De focus van Koers is gericht op het continu verbeteren van de performance van al haar bedrijfsonderdelen en bedrijfsprocessen. Koers wil een lange termijn partner zijn voor gebouwen en haar opdrachtgevers. 
 
Koers heeft veel aandacht voor een plezierige, veilige en gezonde werkomgeving. En uiteraard onderkent Koers haar verantwoordelijkheid met het oog op toekomstige generaties. Koers streeft ernaar haar milieuprestaties te verbeteren en treft hiervoor alle redelijkerwijs mogelijke maatregelen.  
 
Koers onderkent haar verantwoordelijkheid met het oog op toekomstige generaties. Wij streven ernaar onze milieuprestaties te verbeteren en wij treffen alle, redelijkerwijs mogelijke maatregelen om onze activiteiten zodanig uit te voeren dat negatieve milieueffecten zo minimaal mogelijk zijn. 
 
Wij onderkennen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de natuur en streven ernaar elk negatief effect zo klein mogelijk te houden. Wij onderkennen het energiegebruik van de gebouwde omgeving en de uitdagingen om klimaatverandering tegen te gaan. 
 
Wij zetten ons in om de energie-efficiency van onze activiteiten, producten en diensten te verbeteren. Wij zullen onze activiteiten en prestaties regelmatig evalueren om na te gaan hoe wij energie, transport en watergebruik kunnen verminderen. 
 
Ook bevorderen wij hergebruik en proberen wij afval zoveel mogelijk te beperken en te scheiden. Waar mogelijk zullen wij alternatieve materialen en methoden toepassen om in samenwerking met onze opdrachtgevers en toeleveranciers grondstoffen optimaal te gebruiken. Zoals u van ons mag verwachten scheiden wij onze afvalstromen en proberen wij hergebruik te stimuleren. Zo werpen wij onze (elektrische) gereedschappen niet weg, maar doneren deze aan de stichting “gered gereedschap”.Deze stichting reviseert de (elektrische) gereedschappen, waar zij deze uitleveren aan kleinschalige producties en scholen in ontwikkelingslanden, waardoor mensen op eigen kracht een eigen inkomen kunnen verdienen. Hergebruik stimuleren we ook door rest afval van elektrische apparaten en lampen in te zamelen voor stichting “Nederlandse Verwijdering Metalektro Producten“ (NVMP). Deze stichting draagt er zorg voor dat afval en afgedankt materiaal weer opnieuw door fabrikanten in het productieproces worden ingezet.

Specialiteit
 • Bouw 
 • Installatie 
 • Renovatie 
 • Restauratie 
 • Schadeherstel 
 • Herontwikkeling 
 • Brandpreventie 
 • Schilderwerken 
 • Projectinrichting 
 • Inspecties en keuringen 
 • Vastgoed informatiesysteem