Installatiebedrijf
A M Cornelissen Installatiebedrijf BV in
Arnhem
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VA M Cornelissen Installatiebedrijf BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
A M Cornelissen Installatiebedrijf BV
Velperweg 25
6824BC Arnhem

tel: 026 4433644

Extra informatie

Welkom bij A M Cornelissen Installatiebedrijf BV    
Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Denk hierbij aan centrale verwarming, loodgieterswerk, airconditioning, elektra, dakwerk en sanitair. Kortom, producten die uw wooncomfort en woongemak vergroten. 
 
Wij kunnen u degelijk advies geven bij de aanschaf van een nieuwe installatie en daarnaast verzorgen wij periodiek onderhoud en nemen wij u een zorg uit handen. 
 
Wat zijn onze drijfveren? 
 
Wij bieden u een persoonlijke benadering. Immers, niet iedere klant is hetzelfde. Daarom zijn onze offertes een vertaling van uw wensen en op maat gemaakt. 
 
Wij maken gebruik van hoogwaardige producten waarop u jarenlang kunt vertrouwen. Onze monteurs zetten hun jarenlange ervaring 24 uur per dag in om u van dienst te zijn. Want uw wooncomfort verdient onze zorg en aandacht. 
 
En bij optimaal wooncomfort en échte service hoort volgens ons ook dat onderhoud en reparatie gebeurt als het u uitkomt. Dus ook 's avonds en op zaterdag. 
 
Producten 
 
Elke dag zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat onze klanten opstaan en thuiskomen in lekker warm huis en altijd lekker warm kunnen douchen. Een betrouwbare centrale verwarmingsinstallatie speelt hierbij een grote rol. 
 
Wij kunnen u van dienst zijn met het vervangen van uw cv-ketel maar ook het aanleggen van een complete verwarmingsinstallatie. Hierbij kunt u ook denken aan het aanleggen van vloerverwarming en het plaatsen van (design) radiatoren. 
 
Alle installaties kunt u bij ons zowel kopen als leasen. Daarnaast kunnen wij u een periodiek onderhoudscontract bieden die u alle zorg uit handen neemt.

Specialiteit
  • Bedrading