Installatiebedrijf
Veerman Installatiebedrijf BV in
Apeldoorn
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VVeerman Installatiebedrijf BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Veerman Installatiebedrijf BV
Kweekweg 27
7315AP Apeldoorn

tel: 055-5213527

Extra informatie

Van Lichtpunt in 1919 tot Oplaadpunt in 2012   
Veerman Installatiebedrijf BV heeft 95 jaar ervaring en wat héél bijzonder is dat de 6 medewerkers samen ruim 160 jaar ervaring hebben dat is gemiddeld ruim 27 jaar per monteur ! 
 
In 1919 is de familie Veerman een winkel en reparatiebedrijf gestart met het verzorgen van o.a. de waterpomp boven de gootsteen. Het aardgas kwam in Apeldoorn in de jaren zestig waardoor het toenmalige loodgietersbedrijf een vlucht maakte en al snel bekendheid kreeg onder de naam Aardgashuis Veerman. Dit vanwege de vele gaskachels die in die periode werden geplaatst, inclusief de gasleidingen. 
 
De laatste Veerman heeft in 1990 afscheid genomen van het familiebedrijf, toen genaamd Technisch Installatiebedrijf Veerman. Het bedrijf staat sinds die tijd onder de bezielende leiding van Ben de Wilde en niet te vergeten zijn vrouw Henriëtte de Wilde. Ben de Wilde is sinds 1972 in dienst van installatiebedrijf Veerman en is, na diverse stadia te hebben doorlopen, inmiddels 20 jaar eigenaar van Veerman Installatiebedrijf BV. 
 
We zijn in 2012 begonnen met plaatsen van oplaadsystemen van EV-Box, als eerste op onze eigen parkeerplaats voor onze OPEL AMPERA. En inmiddels een aantal gelukkige bezitters van de geweldige voertuigen voorzien van een oplaadpunt al dan niet in combinatie met zonne-panelen. 
 
De maanden juli en augustus waren zeer succesvol voor een uniek project in Apeldoorn. DeA was is in samenwerking met de PV alliantie een pv aktie begonnen met het aanbieden van PV pakketten. Installatiebedrijf Veerman maakt deel van uit deze PV alliantie. 
 
Veerman Installatiebedrijf BV kan u adviseren over pv systemen en daarna ook monteren. Alles onder één dak, investeren (risicoloos) op uw eigen dak. Bovendien kunt u nog steeds gebruikmaken van de ter beschikking gestelde subsidie van maximaal € 650,-- per installatie. Kijk voor details op de website van www.Agentschapnl.nl De subsidie is 15% van de gebruikte materialen. met een max van € 650,-- 
 
De meest uiteenlopende werkzaamheden worden op dit moment uitgevoerd door 6 personeelsleden, die allemaal met een eigen servicewagen door de stad en regio trekken om de zeer uiteenlopende werkzaamheden naar volle tevredenheid te verrichten. Wat leuk is te vermelden dat één van hen Remco van Hees twee jaar geleden jaar zijn 25 jarig jubileum heeft geviert in dienst van Veerman bv en dat Jaap Achterkamp vorig jaar zijn 40-jarig jubileum vierde en Freddy Zoetbrood zijn 25 jaar heeft volgemaakt in 2012 !! Vier jubilarissen op rij, want Bertus is al 43 jaar bij Veerman. 
 
Dit alles wordt gecoördineerd vanuit een modern bedrijfspand. Het originele pand aan de Kweekweg waar de eerste Veerman is begonnen, is een aantal geleden jaren niet alleen verbouwd en gerenoveerd maar ook voorzien van moderne apparatuur waaronder een zonneboiler en 16 SUNNed All Black 4000 Wp zonnepanelen. Het kantoor is een functionele, prettige, werkplek geworden, o.a voor Henriëtte de Wilde. Alles is overzichtelijk zodat we voor u klaar kunnen staan.  
 
In 2011 is Veerman Installatiebedrijf BV lid en mede eigenaar geworden van SUNNed een collectief van serieuze solateurs op het gebied van PV installaties. Wij verzorgen gezamelijk de inkoop, en doen individueel de montage, garantie, nazorg, monitoring en eventuele service aan onze SUNNed panelen. Een flinke stap voorwaards in zonne-energie. Bijzonder fraai zijn de SUNNed mono all black panelen, een Duits topproduct. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw dak.. 
 
Een mooie en heerlijk taart werd eind december aangeboden door onze medewerkers Met alle vertrouwen voor 2013, heerlijk.