Installatiebedrijf
Installatiebedrijf J E van Tongeren in
ApeldoornOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf J E van Tongeren
Asselsestraat 249/251
7312CT Apeldoorn

tel: 055-3553782

Extra informatie

Installatiebedrijf J E van Tongeren is dé persoonlijke installateur bij u om de hoek voor al uw installaties in en om uw huis. Of het nu gaat om de installatie van verwarming, elektra, sanitair of klimaat. Het zijn bestedingen uitgaven waar u jarenlang plezier van heeft. De geïnstalleerde producten moeten doen wat u ervan verwacht.   
Installatiebedrijf J E van Tongeren geeft u het beste advies voor uw situatie. Wij staan bekend om onze deskundigheid op het gebied van installatietechniek. Onze installateurs werken uitsluitend met de beste materialen om de kwaliteit van de installatiewerkzaamheden te waarborgen. 
 
InstalCenter is onderdeel van installatiebedrijf Van Tongeren. Hier kunt u online producten bestellen en afhalen bij een vestiging bij u in de buurt. Al de producten die u bij ons koopt, installeren wij graag voor u. Bij Installatiebedrijf Van Tongeren kunt u onder andere terecht voor de volgende werkzaamheden: CV-ketel, airconditioning, ventilatie, sanitair, service- en onderhoud.