Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Dijkema Vrieling in
AnnenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Dijkema Vrieling
Geerakkers 48
9468EB Annen

tel: 0592-273855

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Dijkema Vrieling   
Dijkema/Vrieling Installatietechniek bestaat pas sinds Januari 2008 maar toch hebben Erik Dijkema en Bennie Vrieling samen al meer dan 40 jaar ervaring. 
 
Als je zelfstandig werkt, kun je alles doen op de manier waarop je het zelf wilt. 
 
Je kunt je eigen ideeën er in stoppen. Toch gaan Dijkema en Vrieling ongeveer hetzelfde te werk als ieder ander installatie bedrijf. 
 
Wij staan voor kwaliteit. Dijkema/Vrieling Installatietechniek is uw ervaren, solide en professionele specialist voor al uw werkzaamheden op het gebied van elektra, sanitair, verwarming, water, gas, en zinkwerk, bij zowel renovatie als nieuwbouw. 
 
Voor zowel de installatie als het onderhoud hiervan kunt u bij Dijkema/Vrieling Installatietechniek terecht. 
 
Van advies tot ontwerp en van uitvoering tot nazorg: Dijkema/Vrieling Installatietechniek wil op deze terreinen van haar naam een begrip maken. 
 
Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de stevige pijlers onder onze organisatie en werkwijze. Voor zowel Zakelijke als particuliere klanten.