Installatiebedrijf
Schilt Electro BV in
AmsterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Schilt Electro BV
Pleimuiden 14/B
1046AG Amsterdam

tel: 020-6937569

Extra informatie

Schilt Electro BV   
Het installatiebedrijf in Amsterdam voor al uw elektrotechnische werkzaamheden 
 
Het installatiebedrijf Schilt Electro is al twintig jaar werkzaam in Amsterdam en omgeving. Schilt Electro houdt zich bezig met het onderhouden en installeren van elektrotechnische apparaten. We installeren voor particulieren en bedrijven. We hebben ervaringen in opdrachten met betrekking tot renovaties, onderhoud en nieuwbouw. In deze gebouwen verzorgen we alle installatie van uw elektra. 
 
U kunt Schilt Electro inhuren voor periodiek of eenmalig onderhoud van uw elektra installaties. Om uw elektrische apparaten zo goed en lang mogelijk te kunnen gebruiken moeten ze niet verkeerd zijn aangesloten. Daar zorgt Schilt Electro ook voor.  
 
Schilt Electro is VCA gecertificeerd, lid van Uneto VNI en erkent bij Sterkin. Met onze 7 medewerkers verzorgen wij installaties voor bedrijven en particulieren met betrekking tot renovaties, onderhoud en nieuwbouw. 
 
Bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat al sinds 1993 werkzaam is in Amsterdam en omgeving? Neem dan direct met ons contact op.

Specialiteit
  • Noodverlichting  
  • Verlichting  
  • Zwakstroominstallatie