Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Skye in
AmsterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Skye
De Bazelhof 14
1067LZ Amsterdam

tel: 06-54961045

Extra informatie

Installatiebedrijf Skye in Amsterdam is uw milieubewuste specialist voor uw keuken en badkamer.   
Voor het compleet opbouwen, ombouwen en installeren van badkamers en keukens, is Skye een goede en betrouwbare partner. 
Hulp bij ontwerp of aanpassing van het ontwerp ziet skye als een service die hij graag biedt. Met ruime ervaring en gedegen vakkennis, brengt skye projecten tot een geslaagd einde.  
In het voortraject denkt skye graag met u mee over creatieve en vakkundige oplossingen.  
 
Skye is een specialist op het gebied van installatie techniek! 
Denk daarbij aan het aanleggen,veranderen of repareren van koud- en warmwater installaties, cv systemen, afvoer, riool en mechanische ventilatie. 
Ook voor het vervangen of repareren van cv ketels is skye een concurrerende uitvoerder.  
En dat tegen scherpe prijzen! 
 
Skye is een kindje van Ruben Carrilho, een vakman met jarenlange ervaring en gedegen kennis op het gebied van bouwen, verbouwen en installeren van renovatieprojecten en nieuwbouw. Daar waar mogelijk zal altijd vanuit de filosofie van hergebruik getracht worden om uw kosten en het milieu zo min mogelijk te belasten!  
 
installatie & Service 
Skye ziet installeren niet zonder service! Daar waar nazorg bij velen niet als standaard wordt gezien, biedt skye wel die service om een tevreden klantenkring te onderhouden! 
Kortom skye voor "hoogvliegers"!  
 
Skye denkt vanuit de filosofie van hergebruik aan zowel de kosten van het gehele project als aan de belasting voor het milieu. Wij kunnen u van energiezuinige adviezen voorzien en maken daar waar mogelijk is, gebruik van hergebruikte materialen.