Installatiebedrijf
Installatiebedrijf R De Bruijn in
AmeideOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf R De Bruijn
De Zodeslagen 7
4233GK Ameide

tel: 0183-511320

Extra informatie

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met het aanleggen en onderhouden van loodgieterswerk, verwarmingsinstallaties, badkamers, dak en zinkwerk, ventilatie techniek en airconditioning. We zijn actief in zowel de nieuwbouw, de verbouw als de renovatie.   
Vanuit onze nieuwe locatie in Ameide zijn wij actief met een team van van zeer vakkundige medewerkers.  
 
De klant staat bij ons altijd centraal.  
 
De inzet en vakkennis van onze medewerkers zorgt ervoor dat de klanten kunnen rekenen op veilige, efficiënte en vakkundige dienstverlening. 
 
Installatiebedrijf R De Bruijn is een allround dienstverlener. Voor vrijwel alle facetten van de installatietechniek kunt u bij ons terecht. 
 
Ontwerp, aanleg, reparatie, uitbreiding of renovatie. Wij kunnen u de dienst leveren die u zoekt. 
 
Voor grotere projecten, bijvoorbeeld een woningbouw project of utiliteitsbouw kunt u ook bij ons terecht. 
 
Samen met onze vakkundige partners, zoals een elektricien, stukadoor, timmerman of tegelzetter helpen we uw project te realiseren.