Installatiebedrijf
Installatiebedrijf S A Ranzijn BV in
AlkmaarOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf S A Ranzijn BV
Fluorietweg 19/D
1812RR Alkmaar

tel: 072 5158717

Extra informatie

Installatiebedrijf S A Ranzijn BV   
Wij zijn al bijna 15 jaar de installateur voor de regio Alkmaar en omstreken. We werken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. U kunt ons inhuren voor alle voorkomende installatiewerkzaamheden. 
 
Over ons 
 
Installatiebedrijf S A Ranzijn BV is een bijna 15 jaar oude, enthousiaste onderneming welke werkzaam is voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn specialisten op het gebied van: 
 
- energiebesparende technieken 
– airconditioning en koeltechnieken 
– loodgieterswerk 
– centrale verwarming en luchtbehandeling 
– badkamers en sanitair 
 
Kwaliteit, vakkennis en creativiteit 
 
Bij ons werk streven wij naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Dat begint met het goed te luisteren naar de wensen van de klant. Daarna bieden wij u een technisch en economisch verantwoorde oplossing. Wij denken mee en bij de oplossing trachten wij zoveel mogelijk rekening te houden met de toekomst. Dat vereist naast vakkennis ook hogemate van onze creativiteit. 
 
Onze mensen zijn daarom goed opgeleid, gemotiveerd en ervaren. Door regelmatige bijscholing en instructies blijft onze kennis up-to-date. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en kunnen daar direct op inspelen. 
 
Producten en leveranciers 
 
De producten die wij leveren en de dienstverlening die daaraan gekoppeld zijn staan garant voor een langdurig en zorgeloos gebruik. Daarom werken wij met leveranciers die aan deze eisen kunnen voldoen. Gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan eisen als: betrouwbaarheid, gebruiksgemak en effectiviteit. Leveranciers als Nefit, Remeha, Intergas, Sphinx, Grohe, Mitsubishi Electric en Daikin zult u veelal in ons leveringsprogramma terugvinden. 
 
Certificering en brancheorganisaties 
 
Ranzijn Installatiebedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij Stek, PED, SEI en VCA gecertificeerd en aangesloten bij de brancheorganisaties Uneto-VNI en NVKL. 
 
24 uur service voor klanten 
 
Voor onze klanten beschikken wij over een 24 uurs storingsdienst. 
 
Energiebesparende technieken 
 
Behaaglijk wonen willen we allemaal. De grootte en de ligging van uw huis bepalen het plezier en comfort in uw huis. Maar ook de verwarming, huishoudelijke apparaten, ventilatie en isolatie beinvloeden uw woongenot. 
 
Airconditioning 
 
Wij bieden u een divers assortiment airconditioners aan. Hierbij stellen wij de wensen van de klant centraal. Zo kunnen wij splitsystemen van enige kilowatts aanbieden voor o.a. woonhuizen, kleine winkels en kantoren tot en met koeling van complete gebouwen van enige honderden kilowatts. 
 
Koeltechnieken 
 
Wij installeren koel- en vriescellen. Voor elke situatie bieden wij u een juiste oplossing aan. Voor het koelen van verse producten, zoals groente, fruit en zuivel bieden wij u een groot assortiment koel- en vriesmeubels. 
 
Loodgieterswerk 
 
Wij vernieuwen en herstellen van zowel bitumen als zinken daken en goten, van monumentale panden tot nieuwbouwwoningen, behoort onder meer tot de mogelijkheden. 
 
Verwarming 
 
Een van de mogelijkheden die wij u bieden is het verzorgen van de C.V.-installatie. Wij hebben hiervoor zowel professioneel personeel als goede materialen in huis. Wij kunnen u een complete C.V.-installatie op maat aanbieden alsmede het onderhoud van de C.V.-installatie. Hiertoe behoort tevens het aanleggen en onderhouden van radiatoren en leidingwerk. 
 
Luchtbehandeling 
 
Luchtbehandeling is steeds meer een gereedschap om het klimaat te regelen. 
 
Badkamer en Sanitair 
 
Een van de mogelijkheden is een totale of gedeeltelijke verbouwing van uw badkamer. Naar aanleiding van uw wensen en rekening houdend met de bestaande mogelijkheden wordt door ons een offerte opgesteld. Hierbij kunt u uit een breed scala van mogelijkheden en materialen (merken) kiezen van modern tot klassiek

Specialiteit
  • Bitumen dakbedekking  
  • Duurzame dakbedekking  
  • Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE)  
  • Zonnepanelen  
  • Zinkwerk  
  • Loodgieters werk 
  • Centrale verwarming  
  • Dakwerk  
  • Airconditioning