Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Kuilboer in
AlkmaarOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Kuilboer
Kitmanstraat 1/A
1812PL Alkmaar

tel: 072-5112443

Extra informatie

Installatiebedrijf Kuilboer is al ruim 35 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken als het gaat om installatie werkzaamheden. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, water, gas, airconditioning, zink of dakwerkzaamheden. Wij kunnen het snel en vakkundig voor u uitvoeren.   
Tevens hebben wij ruime ervaring in klimaatbeheer. Wij werken volledig volgens de normen van de STEK (Koeltechniek), Dealer van Airwell, LG, en midea airconditioning airconditioning van top kwaliteit en service kijk ook op www.kuilboer-airconditioning.nl Voor een nieuwe cv-ketel of cv-installatie kunt ook bij ons terecht. Dealer van: Vaillant en Remeha. 
 
Installatiebedrijf Kuilboer is in 1971 opgericht als 1-mans bedrijf in loodgieter- en elektrawerkzaamheden door Coos Kuilboer Sr.. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een installatiebedrijf met een compleet pakket aan werkzaamheden, die door een enthousiast team van medewerkers wordt uitgevoerd. Ons bedrijf is lid van Uneto-VNI, de branche vereniging van installateurs. 
 
Daarnaast beschikken we over een eigen storingsdienst die, indien nodig, altijd voor u klaar staat.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakbedekking  
  • Sanitair  
  • Waterleidingen