Installatiebedrijf
VLI Installatie Service in
Aarle rixtelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
VLI Installatie Service
Carolushof 2
5737 PP Aarle rixtel

tel: 0492 764147

Extra informatie

VLI   
Uw betrouwbare partner voor vakkundig onderhoud, service en beheer van uw cv-ketel, ventilatie-unit en warmteterugwinningsunit. 
 
Over VLI 
 
Onder de naam VLI is Frank van Lieshout actief, specialist in onderhoud en service aan cv-ketels en ventilatie-units. Zijn jarenlange ervaring bij een installateur in Helmond staat garant voor vakkundigheid en kwaliteit. 
 
Periodiek onderhoud 
 
Periodieke inspectie en onderhoud aan uw ketel of unit helpt storingen te voorkomen. Bovendien garanderen fabrikanten allen dan een goede, veilige en langdurige werking van de installatie. 
 
Goed geregeld! 
 
Wilt u geen omkijken hebben naar uw cv-ketel, ventilatie-unit, wtw-unit of boiler/geiser? Sluit dan een onderhoudscontract af! VLI komt jaarlijks op afspraak uw apparatuur vakkundig controleren, afstellen en schoonmaken. 
 
Onderhoud + storingsservice 
 
Nóg beter geregeld: een onderhoudscontract inclusief storingsservice! U heeft dan recht op maximaal 2 storingsbezoeken per jaar (onderdelen zijn niet inbegrepen). 
 
Deskundig advies 
 
VLi volgt de technische ontwikkelingen op de voet en adviseert u graag met betrekking tot het onderhoud, reparatie en de eventuele vervanging van uw installatie of ketel (leverancier van o.a. Nefit en Remeha).